Jukebox is een programma van gitarist Jokke Schreurs en Ariadne van den Brande. Deze live jukebox werkt zoals een mechanische, enkel de bediening is iets anders. Uit een lijst van 400 nrs kiest men een titel, men meldt dit aan beide muzikanten en hopla, zij spelen het nummer van uw keuze.Speciaal voor haar vertaalden de dichters Benno Barnard, Koen Stassijns en Geert Van Istendael een aantal chansons naar het Nederlands, in het kader van het literaire muziekprogramma Liefde naar de Letter.

Ariadne Ariadne van den Brande stelt regelmatig liedprogramma's binnen een historische of literaire context samen, op vraag van diverse officiële instanties.

Op de cdboxset A Tribute to Cole Porter van bas-bariton Wilfried Van den Brande vertolkte Ariadne de vrouwenpartij in enkele duetten, en ook bij de presentatie van dit project in Carnegie Hall, New york zong ze als 'guestvocalist'.

Op vraag van plusproducties zingt Ariadne -begeleid door Jokke Schreurs en Frank Tomme- de mooiste liedjes van Toon Hermans in diverse Vlaamse culturele centra. Vanaf zomer 2012 doet dit trio hetzelfde met het repertoire van meestertekstschrijver Lennart Nijgh.